Bergland Parket

Bergland Parket

Een van onze toppers uit het assortiment, Bergland Parket. Met liefde voor het materiaal, de ervaring en het observeren over alle jaren dat ze bestaan, maakt dat Bergland Parket een ontzettend sterk en goed product op de markt heeft gezet. Kwaliteit en uitstraling, dat is wat u kunt verwachten van een Bergland Parket vloer.

Anders dan bij andere gestabiliseerde houten vloeren bestaat Bergland Parket uit drie lagen van hetzelfde loofhout. Hierdoor ontstaan verschillende voordelen zoals:

  • De laagste warmteweerstand, hierdoor is Bergland Parket de meest geschikte houten vloer op vloerverwarming- en koeling.
  • Ook het ”werken”, dus het uitzetten, krimpen en kromtrekken van het hout is door de speciale constructie tot het kleinste minimum beperkt.

Ten opzichte van de afwerking kunnen we ook over bijzonder spreken: Alleen Bergland Parket heeft, o.a. een zeer matte 7-laagse lakafwerking.

Bergland Parket staat ook voor de beste cijfers als het om PEFC en Ecologische normeringen gaat: Het hout dat gebruikt wordt komt uit de staatsbossen van Wenen, of van hoogstam fruitboomgaarden, dicht uit de buurt van de houtzagerij. De houtselectie die Bergland Parket hanteert is uitermate streng, hierdoor krijgt u gegarandeerd een prachtige kwalitatieve parket vloer. Als lijm- en afwerkingsproducten worden er tevens alleen volledig gifvrije producten gebruikt.

Met andere woorden: Bergland Parket is uniek in vele opzichten en dat alles tegen zeer redelijke prijzen.

BENIEUWD NAAR ONZE VOORRAAD VLOEREN? KIJK DAN SNEL IN ONZE WEBSHOP!