Avance / Chapel Parket

  • Home
  • /
  • Avance / Chapel Parket

Unique by Nature – Chapel Avance Parket

De parketvloeren van Chapel Avance Parket zijn onderscheidend door de geschaafde oppervlakte. Elke vloer wordt met de hand gemaakt, zodat elke vloer uniek aan uw wensen gemaakt kan worden. Jarenlange tradities zorgen ervoor dat Chapel Parket zijn eigen karakter heeft ontwikkeld, maar toch goed kan inspelen op uw wensen. Met 10 verschillende collecties is er voor elk wat wils!

AVANCE FLOORS – KWALITEITSPARKET SPECIAAL VOOR U!

Avance Floors biedt u dezelfde vloeren als Chapel Parket, alleen met een uitgeselecteerde collectie. Tevens hebben de Avance Floors parketvloeren een gestopte en geschuurde oppervlakte, zodat u niets meer hoeft te doen aan de vloer. Smalle of extra brede planken? Gerookte planken? Alles is mogelijk!

MEER DAN ALLEEN VLOEREN

Chapel Parket en Avance Floors gaan verder dan alleen het produceren van unieke vloeren. Trapbekleding, in dezelfde kleur als uw vloer, is geen probleem. Zo kan u probleemloos uw stijl door het gehele huis plaatsen. Ook mogen de accessoires niet achterblijven. Deze “finishing-touches” zorgen ervoor dat het niet zomaar een vloer is, maar echt uw vloer.

GEMAAKT MET RESPECT  VOOR DE OMGEVING

Zowel Chapel Parket als Avance Floors worden geproduceerd door dezelfde producent in Nederland. Beide worden gemaakt van de beste kwaliteit Europees Eiken, zodat u gegarandeerd bent van de goede kwaliteit. De PEFC- en FSC-keurmerk garanderen dat het duurzaam geteeld en verkregen hout is. Hout wat niet gebruikt kan worden, wordt omgezet in warmte voor het bedrijf en tot wel 3.500 huishoudens!

Interesse gekregen in een Chapel Parket of Avance Floors vloer? Kom dan langs bij ons in de toonzaal of neem contact met ons op!