Renovatie

Renovatie fotoEen houten vloer is duurzaam. Een levensduur van 50 tot 100 jaar is heel gebruikelijk.

Een goed onderhouden vloer slijt niet. Het is de afwerklaag die slijt. Die laag, mits tijdig vernieuwd, zal het hout beschermen.
Tijdig onderhoud is de sleutel tot een tijdloze vloer. Pas bij schuren treedt er slijtage op. Bij het schuren wordt ca. 0,5 mm van het hout afgeschuurd. Schuren gebeurt globaal om de 10 tot 15 jaar. Een massieve vloer heeft daardoor bijna het eeuwige leven.

Maar zelfs een goede lamelvloer met een beperkte toplaag kan meermaals geschuurd worden.Wanneer u dan de prijs van parket afzet tegen de lange levensduur, dan wordt al snel duidelijk dat parket één van de goedkoopste vloerbedekkingen is! Maar nog veel belangrijker: de meest natuurlijke en sfeervolle vloerbedekking met een rijke uitstraling.

Renovatie is bij uitstek de gelegenheid om uw vloer eens een ander karakter te geven. Wij doen dit door een kleurolie toe te passen. Wij hebben een prachtige kleurenwand met handzame stalen die u gemakkelijk op het juiste spoor zet. Neem de stalen graag mee naar huis. Hier zult u zien wat kleur met uw interieur doet.

Gaat u toch liever voor een gelakte afwerking? Weet dan dat wij enkel lakken met projectlakken. Deze bieden u een hoge kwaliteit, een prachtige uitstraling en veel onderhoudgemak. Voordat er gestart kan worden komen wij eerst bij u langs.

U ontvangt van ons een deskundig oordeel en een goede en geheel vrijblijvende offerte op maat!

Neem contact op met onze vestiging in Zutphen:
Telefoon:      0575-512304
E-mail:         info@xylovloeren.nl

Stofvrij schuren

Ons machinepark is onlangs vernieuwd. Hierdoor kunnen wij uw vloer zo goed als stofvrij schuren. Dit betekent een prettig verloop van de werkzaamheden. Het renoveren van uw vloer is nu mogelijk zonder dat u de boekenkast hoeft leeg te halen. Wij komen en gaan. Het resultaat is verbluffend. Graag bezoeken wij u thuis. U ontvangt dan geheel vrijblijvend een prijs op maat, zo worden vervelende verrassingen achteraf voorkomen.