19
jul

Laminaat leggen

Laminaat leggen tips en trucs? Vraag het onze verkoopadviseur.

Laminaat laten leggen door Xylo Vloeren? Natuurlijk kan dat! Soms staan mensen raar te kijken dat wij als vloerenbedrijf ook gewoon laminaat verkopen. Jammer genoeg heeft laminaat een nare bijsmaak gekregen door de acties van de bouwmarkt. De markt wordt overspoeld met wisselende kwaliteiten, kom voor een goede kwaliteit bij ons. Ook geven wij u graag laminaat leggen tips.

laminaat leggen

LAMINAAT LATEN LEGGEN DOOR XYLO VLOEREN

Wanneer u een kamer gaat inrichten, begint u vaak met de vloer. Heel goed! Een vloer bepaalt voor een groot deel de uitstraling van de ruimte. Een goede kwaliteit laminaat laten leggen is ontzettend mooi. Laminaat is slijtvast, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in veel verschillende looks!

Wij, als erkend kwaliteitsbedrijf, gaan natuurlijk voor een mooie, van goede kwaliteit en duurzame vloeren uit. Wij hebben schitterde laminaten die in combinatie met de juiste ondervloer aan die eisen voldoen. Wij adviseren u graag over de verschillende soorten laminaat in ons assortiment en geven u laminaat leggen tips en trucs.

Wij kunnen bijvoorbeeld uw laminaatvloer leggen met tussenvloeren die geluid reducerend zijn. Ook heel belangrijk anno 2022: zeer geschikt voor vloerverwarming en of koeling.

LAAT U INSPIREREN DOOR ONZE LAMINAAT LEGGEN TIPS

Laminaat leggen of toch liever zelf leggen? Wanneer u zelf legt, dan hebben wij verschillende laminaat leggen tips voor u:

  • Zorg voor een goede ondervloer
  • Begin in de hoek
  • Zaag de planken met een laminaatsnijder
  • Laat de planken verspringen
  • Gebruik een profielaftaster voor lastige vormen
  • Een niet-haakse hoek? Teken deze af met een zwaaihaak
  • Werk het geheel af met plinten

Wij helpen u graag in onze inspirerende showroom.

Duurzaam, kwaliteit en mooi, denkt u:  dat zal wel wat kosten! Dat valt bij Xylo Vloeren ontzettend mee! Er is al een topklasse brede laminaatplank voor u beschikbaar vanaf € 19.95 per m².

laminaat leggen

WIJ HELPEN U GRAAG IN ONZE SHOWROOM

Natuurlijk kunt u deze laminaat laten leggen door onze mannen. Maar eerlijk is eerlijk ,dit klasse product kunt u ook heel goed zelf leggen. Breng een bezoek aan onze showroom en wij geven u graag meer laminaat leggen tips en trucs, bijvoorbeeld laminaat leggen tips richting en laminaat doorleggen tips. Wij helpen u graag!

Kom eens kijken in onze showroom en ontdek onze huiscollectie laminaat. U bent van harte welkom!