Links

Salland Parket is lid van: PARKETGROEP NEDERLAND (PGN)

Salland Parket is aangesloten bij ParketGroep Nederland, een collectief van ruim 40 parketspeciaalzaken door heel Nederland. ParketGroep Nederland is een degelijke organisatie die strenge eisen aan haar leden stelt. Alleen bedrijven die voldoen aan de hoge normen van ParketGroep Nederland en beschikken over voldoende jaren ervaring in het parketvak kunnen zich aansluiten. ParketGroep Nederland waakt over onze kwaliteit en zorgt voor opleidingen, trainingen etc.

Als collectief hebben wij zo uitstekende condities, prima marketingondersteuning en worden er regelmatig interessante acties gehouden. En daar plukt u de vruchten van!
Mocht er tussen u en ons toch een meningsverschil ontstaan, dan kunt u dit aan ParketGroep Nederland voorleggen en zal gezocht worden naar een passende oplossing.

Een geruststellende gedachte!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website:  www.parketgroep.nl

 

Salland Parket is aangesloten bij: CBW / INRETAIL:

Een ideaal winkelklimaat met CBW-MITEX
CBW-MITEX is de brancheorganisatie voor ondernemers in de woon-, mode-, schoenen en sportbranche. Zij behartigen de belangen van de leden. Deze leden profiteren van financieel voordeel en advies op diverse terreinen. U bent als consument gewaarborgd van een eerlijk en deskundig advies en er zijn afspraken gemaakt over veilig (aan-)betalen!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website:   www.inretail.nl