Royal Dutch Floor

  • Home
  • /
  • Royal Dutch Floor

Royal Dutch Floor

Royal Dutch Floor is een jong en dynamisch familie bedrijf dat zich onderscheidt door zijn kwalitatieve, innovatieve en duurzame productieproces van eikenhouten vloeren. Inmiddels is RDF uitgegroeid tot een toonaangevend merk in de parketbranche. Met zijn uitgebreide en eigentijdse collectie aan duurzame houten vloeren biedt Royal Dutch Floor de basis voor elk interieur.

De geschuurde vloerdelen van de Classic Collection legt de basis van Royal Dutch Floor. Door een brede keuze van egale natuurtinten en 3D finishing, past de Classic Collection perfect in ieder interieur. De Classic Collection is ook verkrijgbaar in patronen Visgraat en Hongaarse punt, in diverse afmetingen. Binnen de Classic Collection heeft u keuze uit 13 verschillende kleurafwerkingen.

De Design Collectie is een collectie geschaafde vloeren welke door hun strakke oppervlaktebehandeling een moderne uitstraling hebben met veel diepte. De Design Collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt. Binnen de Design Collectie kunt u kiezen uit 10 verschillende kleurafwerkingen.

De Nature Collectie is een collectie waarin ambacht herleeft, het fraai handgeschraapte oppervlak geeft de vloer een authentiek uiterlijk. Door de variatie van natuurlijke tinten is de Nature Collectie toepasbaar in zowel een modern als klassiek interieur.

De Forest Collectie kenmerkt zich door zijn stoere, natuurlijk verweerde uiterlijk. Door een uniek procedé is de Forest Collectie een vloer in de meest pure vorm. Deze collectie wordt afgewerkt in trendy aardse tinten die tot stand komen door het manipuleren van eiken.

De Royal Collectie is een exclusieve collectie vloeren met een uitstraling van koninklijke klasse. Deze collectie kenmerkt zich door vloeren met diverse bewerkingen waardoor een vernieuwend kleurbeeld ontstaat. De Royal collectie is ook verkrijgbaar in diverse afmetingen visgraat en Hongaarse punt.