Over

Xylo Vloeren is een meest toonaangevende vloerenbedrijf van Nederland.

Een vloer bepaalt voor een belangrijk deel het karakter van een ruimte en uw huis.

 

Xylo Vloeren

Een specialist in exclusieve vloeren van hout, bamboe, kurk, leer en luxe pvc vloeren. Uw wensen en het beschikbare budget staan centraal. Door deze te combineren met onze kennis en ervaring, komen we tot verrassende oplossingen. Daarnaast delen we onze expertise graag met uw architect, aannemer of installateur om op bouwkundig gebied tot een optimale detaillering te komen.

Puur vakmanschap

Hooggeschoolde vaklieden, hoogwaardige, ecologisch materialen en stipte naleving van afspraken zorgen voor de realisatie van een perfecte vloer. Uw wordt intensief begeleid door een persoonlijk adviseur, van het eerste informatieve gesprek tot het moment van oplevering. Daarnaast zijn wij u gedurende de lange levensduur van uw vloer van dienst met een doeltreffende lijn onderhoudsmiddelen en gedegen onderhoudsadvies.

Waar

In onze toonzaal kunnen wij u veel laten zien en vertellen over onze producten. Wij zitten in een sfeervolle oude fabriek in het oude havengebied van Zutphen. U vindt ons shop in shop bij Cilo Design Meubelen.