DRT Gietvloeren

Fam__Bontenbal_002HR_websiteGietvloeren

Gietvloeren worden nog niet zo lang in een interieur toegepast. Daar is een hele ontwikkeling aan voorafgegaan. DRT Gietvloeren is daar vanaf het begin –33 jaar geleden – een voorloper in geweest.

 

 

 

Expert in gietvloeren

We leveren duurzame gietvloeren voor zowel particulieren als voor de projectsector en de industrie. Daardoor combineren we het beste van twee werelden: de netheid en nauwkeurigheid die de particuliere klant zo belangrijk vindt, en de technische kennis waar bedrijven het vaakst een beroep op doen. Omdat we daar een flinke dosis creativiteit aan toevoegen, zijn we in staat voor elk interieur een esthetisch en technisch hoogstaande gietvloer neer te leggen. Door de jarenlange ervaring beschikt DRT Gietvloeren over enorm veel expertise. Het is dan ook niet voor niets dat de interieurbladen en woonprogramma’s ons steeds weer weten te vinden.

0281_website_gSfeer en gietvloeren

Er zijn tal van praktische redenen om voor een gietvloer te kiezen. Ze hebben geen naden, zijn eenvoudig schoon te houden en kunnen perfect worden aangebracht over vloerverwarming en zelfs over bestaande vloeren. Maar wat misschien nog wel het belangrijkst is: gietvloeren zijn met hun ambachtelijk karakter en bijzondere uitstraling een uniek sieraad voor elk interieur, van klassiek tot trendy.

 

 

Betonlook effect, strakke gietvloeren of mooie diepe kleuren…alles is mogelijk

Een DRT gietvloer op basis van cement of kunststof staat garant voor een bijzondere uitstraling. Er is een grote variatie aan sferen te creëren, van strak en vlak tot stoer en robuust. De keuze in eigentijdse kleuren, structuren en afwerkingen is bovendien zeer uitgebreid. Zo kan voor iedereen een unieke gietvloer worden ontwikkeld, de wensen van de klant staan bij ons centraal.

Elke type gietvloer heeft haar eigen karakter, sfeer en speciale eigenschappen. Heeft u nog vragen? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!

_IGP0182_internet_trap_SI__1_ Special_items_-_heldere_epoxy_-_muntvloeren__5__website