Partners

Onze vaste partners zijn vele bouwbedrijven, architectenburo’s, gemeenten en overheidsinstellingen etc. Daarna vinden wij het telkens weer een uitdaging om voor individuele opdrachtgevers te mogen werken. Graag vervullen wij uw persoonlijke wensen.

Wij blijven dan graag uw partner, en zullen u voorzien van bruikbare tips en adviezen voor het op de juiste wijze onderhouden van uw vloer.

Daarbij worden wij intensief ondersteund door een exclusieve samenwerking met de volgende partners:

Royal Dutch Floors

Een exclusief Nederlands product dat zich kenmerkt door de fraaie uitstraling, die wordt verkregen door de unieke handmatige bewerkingen.

Moso®

Moso is de pionier in de ontwikkeling van bamboe vloeren. Dankzij de focus op duurzaamheid, product, kwaliteit en innovatie wordt Moso wereldwijd gezien als A-merk in bamboe.

Ambiant

Een compleet op alle woonstijlen en woonwensen afgestemde huiscollectie laminaat en PVC-click vloeren dankzij een herkenbaar eigentijds concept in diverse breedtes en lengtes. De klant kan kiezen op basis van ‘value for money’, waarbij betrouwbaarheid en eerlijkheid resulteren in ‘beste koop’.

Design Flooring

Pvc-click designvloeren die geïnspireerd zijn op natuurlijke hout- en steendessins.

Rubio Monocoat

De kwaliteitsvolle en milieuvriendelijke olie – zonder VOC of water – voor de ultieme en duurzame bescherming van uw houten vloer op basis van één enkele laag. Beschikbaar in 40 standaardkleuren.

DRT Gietvloeren gegoten in luxe en comfort

Gietvloeren hebben hun bestaansrecht ruimschoots bewezen. DRT, Topmerk sinds 1983, levert drie soorten: op basis van kunststof, cement of een mix van fijn zand. Samen vormen deze een oogverblindende collectie prachtig in moderne en klassieke interieurs.

Door de jarenlange ervaring beschikt DRT Gietvloeren over enorm veel expertise. Kortom, betrouwbaar en solide zodat u krijgt wat u verdient!

Eigen Expertise

Om de kwaliteit te waarborgen, heeft DRT zelf opgeleide applicatieteams. Daarnaast verwachten zij constante expertise van alle werknemers op zowel het gebied van techniek als creativiteit.

Serious Business

DRT neemt het vak serieus. Verschillende erkenningen en certificeringen bevestigen dit. Zo is DRT Gietvloeren erkend door Stichting Afbouwkeur en is het bedrijf NEN-gecertificeerd en aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW).

 

Hamat

Een toonaangevende producent van schoonloopmatten en karpetten. Een breed assortiment voor al uw entree voorzieningen zorgt voor het behoud van uw vloer.